Junior werkvoorbereider (werk/leertraject op hbo niveau) | Utrecht | Dura Vermeer Railinfra (2024)

Vacature in het kort

Streef je naar een vliegende start in je carrière als werkvoorbereider en ben je nog lang niet uitgeleerd? Dura Vermeer biedt een unieke kans: een rol als junior werkvoorbereider gecombineerd met een hbo-opleiding. In dit werk/leertraject krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in renovatie en transformatie van grote projecten. Geniet van uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsbudget, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, en een bedrijfsfitnessregeling. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.

Volledige vacaturetekst

Heb jij onlangs jouw mbo opleiding bouw afgerond en heb je een passie voor de werkvoorbereiding? Wil je jouw carrière als werkvoorbereider een vliegende start geven, maar ben je ook nog niet uitgeleerd? Dan heb je nu de kans om bij Dura Vermeer te gaan starten in een rol van junior werkvoorbereider gecombineerd met een opleiding op hbo niveau waarin je jouw vakkennis naar een nog hoger niveau brengt!

Dit wordt jouw baan

Als junior werkvoorbereider bij Dura Vermeer Renovatie Midden Westin Utrecht stap je op 1 oktober 2024 in een uniek werk/leer traject waarbij je 4 dagen per week werkervaring opdoet als werkvoorbereider in de regio's Utrecht of Amsterdam. Je krijgt de kans om onderdeel te zijn van een projectteam dat zich bezig houdt met renovatie en transformatievan grote en complexe projecten. Natuurlijk wordt je niet in het diepe gegooid en krijg je goede begeleiding van een senior werkvoorbereider of vakgroepcoach, en krijg je in dit werk/leertraject één dag in de twee weken vakinhoudelijke trainingen van externe en interne trainers die jou van a tot z gaan meenemen in de wereld van de werkvoorbereiding. Zo krijg jij de kans om jezelf te blijven ontwikkelen en jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Uiteraard doe je dit niet alleen! Naast goede begeleiding van een professional in het vakgebied, wordt je ook gekoppeld aan een mentor binnen Dura Vermeer waarbij jij terecht kan voor al je vragen en een stuk coaching. Ook ben je onderdeel van een groep van ongeveer 12 mede studenten die samen met jou hetzelfde traject volgen en die je dus ook wekelijks tegenkomt bij de trainingen en intervisie momenten.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek
Als Dura Vermeer Renovatie Midden West zijn we een zelfstandige werkmaatschappij binnen een groter geheel. Vanuit ons kantoor gevestigd in Utrecht ga je aan de slag met verschillende onderhoud-, renovatie- en transformatieprojecten in de regio Noord-Holland en Utrecht, zowel woningbouw- als utiliteitsbouwprojecten. Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. In totaal bestaat ons team uit ruim 70 collega’s en word je onderdeel van een club van bouwers, doeners en waarmakers.

Duurzame samenwerking staat daarbij voorop: samen plannen maken, samen kennis en successen delen en samen verduurzamen en innoveren. Dat geldt voor alle disciplines die we in huis hebben.

We hebben één doel: waarmaken wat we beloven. Hierin werken we intensief samen met gedreven collega’s uit verschillende vakgebieden: kostendeskundigen, projectmanagers, projectleiders, uitvoerders, werkvoorbereiders en timmermannen/vrouwen.

Dit breng jij mee

  • Jij hebt een mbo-4 bouwkunde diploma.
  • Jij bent in ieder geval beschikbaar vanaf 1 oktober 2024. (Eerdere beschikbaarheid kan in overleg)
  • Jij hebt maximaal één jaar werkervaring binnen de bouwsector en wil graag werkervaring opdoen gecombineerd met een leertraject op hbo niveau.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt veel affiniteit met de werkvoorbereiding.
  • Je bent iemand die zichzelf wil blijven ontwikkelen en vind het leuk om naast een bijna fulltime baan ook één keer in de twee weken trainingen en cursussen te krijgen van vakspecialisten om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Je neemt graag initiatief, krijgt energie van samenwerken met collega’s en mede studenten, en wil jezelf graag blijven ontwikkelen.
  • Woonachtig in de regio's Amsterdam of Utrecht.

Dit bieden wij jou

  • Een mooi salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto (dit is afhankelijk van werklocatie).
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.


Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Wil je meer weten over deze vacature. Neem dan contact op met Arjen Wildvank via 06-81388280 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Junior werkvoorbereider (werk/leertraject op hbo niveau) | Utrecht | Dura Vermeer Railinfra (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 6444

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.